Cosplaytuomaristo

Joonas ”FankiFox” Penttilä

Joonas

https://www.facebook.com/fankifoxcosplay/

Olen harrastanut cosplayta n. 5,5 vuoden ajan. Pukuja olen tähän mennessä tehnyt vähän päälle 20. Olen kisannut niin pukukilpailuissa, kuin esityskilpailuissakin. Vahvuuksiini kuuluu maskeeraus ja olen myös etevä proppien tekijä.
Terveiset kisaajille:
Tervetuloa kisaamaan! Olkaa ylpeitä tuotoksistanne älkääkä stressatko liikaa. Tuomaristosta löytyy rentoa porukkaa, joten saadaan aikaan hyvä meininki, vaikka vähän jännitäisikin.
Kuvaaja: Neiti Nina

https://www.facebook.com/neitinina/


Siiri Tikkanen

Olen aloittanut cosplayn alkuvuodesta 2012 ja olen tehnyt vuotta kohden aina n. +-5 pukua. Kilpailen silloin tällöin suomalaisissa cosplaykilpailuissa, mutta olen myös käväissyt Ruotsin NCC-finaaleissa kisaamassa. Vuonna 2016 kilpailin kolmessa pukukilpailussa, jotka kaikki sujuivat menestyksekkäästi. Viimeisin kilpailukokemukseni on kuitenkin tämän kesän Desuconin Eurocosplay-karsinnoissa, joissa saavutin toisen sijan. Vahvuuteni on ompelussa ja kankaiden käsittelyssä. Ompelun ulkopuolisista asioista tunnen olevani vahvoilla peruukkien muokkauksessa.

Terveiset kisaajille:

Lähtekää rohkeasti mukaan kisaamaan! Tuomarointiakaan ei kannata turhaan pelätä. Kisaamisen kautta saa helposti samanhenkisiä ystäviä ja kisaaminen itsessään on jo mukava kokemus!


Lisa ”Amira” Poutiainen

Lisa

https://www.facebook.com/amirattuscostumes/

Aloitin cossauksen vuonna 2006 ja olen joka vuosi tehnyt useamman kuin yhden puvun, joten asuja on kertynyt jo yli 30. Vuosien varrella kisaintoni on kiihtynyt ja olen osallistunut yli 10 kilpailuun, joista sijoittunut olen 9 kertaa. Pyrin hyvään laatuun kaikilla osa-alueilla, mutta kehuja olen saanut tarkasta käsityöjäljestä, sekä materiaalien muotoilusta.

Terveiset kisaajille:
Kiinnittän erityistä huomiota kisacossien osien yhteensopivuuteen, yleisilmeeseen ja siistiyteen, mutta tärkeintä on olla ylpeä omasta puvustaan! Muista kertoa mistä tykkäät erityisen paljon! 🙂

Kuvaaja: Pixeffect Photography
https://www.facebook.com/pixeffectphotography

Mainokset