KumaKumaQuest!

questlogo2

Tänä vuonna conkävijät pääsevät asettumaan Kuma-sankarin saappaisiin ja taistelemaan betonihirviöiden levittämää ankeutta vastaan KumaKumaQuestissa. Kävijät pääsevät ratkomaan erilaisia tehtäviä, joista suoriuduttuaan he saavat leimoja KumaKumaQuest!-passiin. Quest-passit ja lisäinfoa KumaKumaQuest!ista on saatavana aulan KumaKumaQuest!-tukikohdasta. KumaKumaQuest! aukeaa lauantaina avajaisten jälkeen klo 13:00 ja päättyy sunnuntaina tunti ennen päättäjäisiä, klo 16:00.

KumaKumaQuest!issa on yhteensä 12 eri tehtävää. Kun olet kerännyt 8 erilaista leimaa suorittamalla tehtäväpisteen tehtävän hyväksytysti, olet oikeutettu osallistumaan KumaKumaQuest!-arvontaan. Arvontaan voi osallistua vain kerran. Vaikka 8 suoritusta riittää arvontaan osallistumiseen, voit halutessasi suorittaa enemmän Quest-tehtäviä. Arvontaan osallistuminen päättyy sunnuntaina 16:00. Tämän jälkeen ei ole enään mahdollista osallistua KumaKumaQuest!-arvontaan.

Otathan Questia pelatessasi huomioon, että emme sijoita tehtäviin liittyviä materiaaleja kävijöiltä suljettuihin tiloihin, vessoihin, pukuhuoneisiin, ohjelmasaliin, isoon saliin tai yleisesti paikkoihin, joissa niiden etsiminen aiheuttaisi häiriötä muulle ohjelmalle. Otathan myös huomioon, että KumaKumaQuest!ia suorittavien pelaajien pitää jonottaa mm. karaokeen ja VR-pisteelle muiden kävijöiden tavoin, eikä Questiin osallistuminen oikeuta etuiluun.

 

Mainokset