KumaKumaSaaga

KUMAKUMACON CHAPTER I: Taistelu alkaa! (19.11.2016)

julistekuvarajattu

”Kouvola on tunnettu harmaista betonirakennuksistaan, joita voisi betonihirviöiksikin nimittää, mutta vain harva tietää, että viime aikoina Kouvolaan on alkanut ilmestyä oikeita betonihirviöitä, joiden ainoa päämäärä on levittää ankeutta, harmautta ja tylsyyttä. Tämän vuoksi KumaKumat, maagiset Kouvolan suojelijat ovat ottaneet tehtäväkseen kukistaa betonihirviöt ja levittää iloa ja värikkyyttä ympäri kaupunkia.

Jo jonkin aikaa Kumako-chan on KomaKumalta saamiensa taikavoimien avulla taistellut yksin hirmuisia betonihirviöitä vastaan, mutta betonihirviöiden määrä on kasvanut niin suureksi, että Kumako-chanin voimat yksin eivät riitä. Siksi hänen avukseen on värvätty nyt uusi Kuma-sankari, Kumako-chanin pikkuveli Kumato-kun. Yhdessä KouKuman kanssa Kumato-kun yrittää parhaansa mukaan auttaa betonihirviöiden kukistamisessa, mutta usein kaikki ei mene aivan suunnitelmien mukaisesti Kumaton liiallisen itsevarmuuden, uhkarohkeuden ja jääräpäisyyden vuoksi. Kumako-chan joutuukin usein tulemaan veljensä avuksi.

Onnistuvatko Kumako ja Kumato yhdessä KomaKuman ja KouKuman kanssa kukistamaan betonihirviöt ja levittämään iloa Kouvolan harmauteen?”

Kun betonihirviöiden määrä Kouvolassa alkaa käydä ylivoimaiseksi sankareidemme hoidettavaksi, KouKuma ja Kumato yrittivät keksiä uusia tapoja betonihirviöiden heikentämiseksi.

Kumaton idea oli antaa kaikille kouvolalaisille taikavoimat, joilla he sitten kykenisivät taistelemaan betonihirviöitä vastaan, mutta KouKumasta tämä oli huono idea, josta seuraisi vain kaaosta.

Koukuma toi ilmi, että vaikka betonihirviöiden lopullinen kukistaminen vaatikin Kuma-sankarien taikavoimia, betonihirviöiden levittämää ankeutta vastaan pystyisi kuka tahansa taistelemaan positiivisten tunteiden avulla. Nämä tunteet joita ovat mm. ilo, rakkaus, rohkeus ja ystävyys, heikentävät betonihirviöiden voimia, mutta vahvistavat KumaKumien, täten myös Kuma-sankarien, taikavoimia. Mutta KouKumalla ei ollut aavistustakaan, kuinka lisätä näitä tunteita Kouvolassa.

”Con. Järjestetään con. Coneihin tulee yleensä paljon ihmisiä pitämään hauskaa! Uskon, että saamme sillä kerättyä tarpeeksi positiivista energiaa betonihirviöiden kukistamiseen!” Kumato ehdotti.

Niinpä KouKuma ja Kumato alkoivat järjestämään conia Kouvolaan. Välillä Kumatosta tuntui, että conin järjestäminen oli paljon rankempaa ja vaativampaa kuin betonihirviöitä vastaan taisteleminen, mutta isosiskonsa Kumakon, Kouvolan Nuorisotyön, Pääjärjestäjän Sofian sekä muiden vastaavien avulla he saivat kasaan conin, jonne he ihmeen kautta onnistuivat lyhyessä ajassa saamaan laadukasta ohjelmaa ja esiintyjiä sekä enemmän kävijöitä kuin osasivat odottaa.

Betonihirviöt aistivat yllättävän nousun Kouvolan positiivisessa energiassa. Heikommat hirviöt pakenivat Kouvolan pimeisiin nurkkiin, mutta yksi vahvimmista päätti iskeä suoraan positiivisen energian ytimeen ja tuhota tämän itseään heikentävän energialähteen.

Kun Kumato saapui lavalle valmiina pitämään conin avajaispuheen, hän huomasi lavalla betonihirviön. Kumatolle tyypilliseen tapaan hän syöksyi suoraan hyökkäykseen, joka yleensä oli tuomittu epäonnistumaan, mutta conikävijöiden positiivisten tunteiden vahvistama Kumato, ensimmäistä kertaa elämässään, kukisti betonihirviön.

Kumato saattoi tuskin itsekään uskoa, että oli vihdoin kukistanut ensimmäisen betonihirviönsä kaikkien niiden epäonnistumisten jälkeen. Itsevarmasti Kumato esitteli itsensä yleisölle Kouvolan mahtavimpana Kuma-sankarina ja antoi ymmärtää, että hän olisi jatkuvasti voitokas.

Kumato alkoi kuitenkin puheessaan karata ohi aiheesta ja KouKuma tuli keskeyttämään Kumaton. Kumato esitteli KouKuman, kertoi yleisölle KumaKumista sekä heidän taistelustaan betonihirviöitä vastaan ja toivotti yleisön tervetulleeksi pitämään hauskaa conissa.

Coniin mahtui monenlaista puheohjelmaa, animekaraoke, cosplaykisoja, animemusiikkikonsertti ja muuta mukavaa ohjelmaa. Kumato itse piti erityisesti Virtual Reality pelipisteestä, jossa hän pääsi pelin sisään miekkailemaan luurankoja vastaan ja heittelemään ruokaa lattialle ravintolapelissä. Kumako puolestaan vietti suurimman osan conista pitäen huolta conin taidekujasta. Kumato ja Kumako osallistuivat myös piirrustuskisan tuomarointiin yhdessä Cosplaykisatuomari Satun kanssa.

Kun conipäivän loppu alkoi häämöttää, päättäjäisten jälkeen seurasivat iltabileet. Tässä vaiheessa kuitenkin Kumato oli jo niin väsynyt kaiken taistelun ja conittamisen jäljiltä, että suuntasi kotiin nukkumaan.

Kun con oli ohi, betonihirviöt olivat tilapäisesti heikenneet ja pysyttelivät pääasiassa piiloissaan, mutta ajan kuluessa, conin jättämä positiivinen energia alkoi pikkuhiljaa kadota ja betonihirviöt alkoivat vahvistua ja tulla ulos koloistaan. Uusia hirviöitä alkoi ilmestyä jo kukistettujen tilalle.

Miksi betonihirviöt eivät ota kukistuakseen? Miten ne ovat ylipäätänsä syntyneet? Miksi ne yrittävät levittää ankeutta ja harmautta Kouvolan kaupunkiin? Toivottavasti tulevaisuudessa saamme vastauksen näihin kysymyksiin.

 

KUMAKUMACON CHAPTER II: Kuninkaalliset ja ritarit (11.-12.11.2017)

cropped-kumakuma17-2.png

”KumaKuma-prinsessa HimeKuma rakastaa ihmisten maailman tutkimista. Taikavoimiensa avulla hän pystyy muuntautumaan ihmismuotoon ja sulautumaan ihmisten joukkoon. Himekuma on rohkea, päättäväinen ja oikeudenmukainen, eikä pelkää asettaa itseänsä vaaraan muiden  vuoksi. Kun betonihirviöt kidnappaavat vauva KumaKuman, HimeKuma säntää tämän perään kohti Kouvolan kaupunkia.

Vauva KumaKuman äiti on kutsunut Kumakon apuun ja yhdessä he lähtevät betonihirviön ja HimeKuman perään. Tällä välin tilanteesta täysin tietämätön Kumato sattuu olemaan betonihirviöiden metsästyksessä lähellä paikkaa, jonne betonihirviö ja HimeKuma ovat matkalla. Onnistuvatko sankarimme pelastamaan vauva KumaKuman?”

Mainokset