KumaKumaSaaga

KUMAKUMACON CHAPTER :  (00.00.20XX)

 


KUMAKUMACON CHAPTER II: Kuninkaalliset ja ritarit (11.-12.11.2017)

cropped-kumakuma17-2.png

”KumaKuma-prinsessa HimeKuma rakastaa ihmisten maailman tutkimista. Taikavoimiensa avulla hän pystyy muuntautumaan ihmismuotoon ja sulautumaan ihmisten joukkoon. Himekuma on rohkea, päättäväinen ja oikeudenmukainen, eikä pelkää asettaa itseänsä vaaraan muiden  vuoksi. Kun betonihirviöt kidnappaavat vauva KumaKuman, HimeKuma säntää tämän perään kohti Kouvolan kaupunkia.

Vauva KumaKuman äiti on kutsunut Kumakon apuun ja yhdessä he lähtevät betonihirviön ja HimeKuman perään. Tällä välin tilanteesta täysin tietämätön Kumato sattuu olemaan betonihirviöiden metsästyksessä lähellä paikkaa, jonne betonihirviö ja HimeKuma ovat matkalla. Onnistuvatko sankarimme pelastamaan vauva KumaKuman?”

Jahdatessaan vauva KumaKuman varastanutta betonihirviötä HimeKuma tulee betonihirviöiden piirittämäksi. HimeKuma yrittää puolustautua, mutta Betonihirviöt onnistuvat viemään HimeKuman taikasauvan. HimeKuma ehtii vain huutamaan apua, ennen kuin betonihirviöt tainnuttavat hänet. Kumato ja KouKuma kuulevat HimeKuman avunhuudot ja saapuvat paikalle.

KouKuman suunnitelmana on houkutella betonihirviöt pois HimeKuman luota, mutta kuten tavallista, Kumaton suunnitelma on hyökätä suoraan betonihirviöiden kimppuun. Kumaton iskiessä yhtä betonihirviötä, kaksi muuta hyökkää Kumaton kimppuun. Kumato kaatuu maahan tajuttomana ja betonihirviöt pakenevat HimeKuma mukanaan.

Kumako saapuu paikalle MamaKuman kanssa ja käyttää loitsua Kumaton parantamiseen. Kumato virkoaa ja Kumako kysyy häneltä, mitä tapahtui. Kumato kertoo betonihirviöiden vieneen HimeKuman. MamaKuma kysyy huolissaan, näkikö Kumato hänen vauvaansa. Kumato kertoo, ettei nähnyt vauvaa, mutta uskoo, että betonihirviöt eivät ole vielä kaukana ja jos hän lähtee heti niiden perään, hän pystyy vielä pelastamaan HimeKuman ja vauva KumaKuman.

Kumato säntää betonihirviöiden perään ja Kumako puolestaan lähtee Kumaton perään. MamaKuma aikoo seurata heitä, mutta kuulee lapsensa itkien kutsuvan äitiänsä. MamaKuma erkanee Kuma-sankareista ja lähtee seuraamaan lapsensa ääntä.

Betonihirviöt ovat kätkeneet vauva KumaKuman talviseen metsään, josta betonihirviöiden ankeus on tehnyt pelottavan ja synkän paikan, jossa asusti nyt betonihirviöitäkin pelottavampia jouluhirviöitä. Kävijöiden avulla kuitenkin vauva KumaKuma saatiin pelastettua.

Kävijöiden avulla löydettiin myös HimeKuman varastettu sauva ja ratkaistiin rikosmyysteeri sekä pelastettiin vänkäreiden varastetut kahvit betonihirviöiltä. Vihdoinkin Kumato ja Kumako onnistuivat löytämään paikan, jossa HimeKumaa pidettiin vankina. KouKuma kehitti sankareille suunnitelman, jonka avulla he pystyisivät pelastamaan HimeKuman, mutta siihen vaadittaisiin apua myös tapahtuman kävijöiltä: betonihirviöt inhoavat ilonpitoa, koska se heikentää niiden voimia ja vahvistaa Kuma-sankarien taikavoimia. Jos kävijät kannustavat Kuma-sankareita tömistämällä jalkoja, betonihirviöt kiinnittävät huomion tähän ääneen, eivätkä huomaa, kun Kumato ja Kumako hiipivät pelastamaan HimeKuman.

KouKuman suunnitelma toimi täydellistesti. Betonihirviöt lähtivät kulkemaan kävijöiden aiheuttamaa ääntä kohti. Tällä välin Kumako pelasti HimeKuman. Betonihirviöt olivat huomaamattaan asettuneet riviin ja kun Kumato iski yhtä, betonihirviöt kaatuivat toistensa päälle dominopalikoiden tavoin ja muuttuivat mullaksi ja kukiksi. HimeKuma palkitsi pelastajansa maagisilla KumaKuma-aarteilla.

Osana KumaKumacon II tarinaa on myös vuoden 2017 joulukalenteri:

1.Luku | 2.Luku |3.Luku | 4.Luku


KUMAKUMACON CHAPTER I: Taistelu alkaa! (19.11.2016)

julistekuvarajattu

”Kouvola on tunnettu harmaista betonirakennuksistaan, joita voisi betonihirviöiksikin nimittää, mutta vain harva tietää, että viime aikoina Kouvolaan on alkanut ilmestyä oikeita betonihirviöitä, joiden ainoa päämäärä on levittää ankeutta, harmautta ja tylsyyttä. Tämän vuoksi KumaKumat, maagiset Kouvolan suojelijat ovat ottaneet tehtäväkseen kukistaa betonihirviöt ja levittää iloa ja värikkyyttä ympäri kaupunkia.

Jo jonkin aikaa Kumako-chan on KomaKumalta saamiensa taikavoimien avulla taistellut yksin hirmuisia betonihirviöitä vastaan, mutta betonihirviöiden määrä on kasvanut niin suureksi, että Kumako-chanin voimat yksin eivät riitä. Siksi hänen avukseen on värvätty nyt uusi Kuma-sankari, Kumako-chanin pikkuveli Kumato-kun. Yhdessä KouKuman kanssa Kumato-kun yrittää parhaansa mukaan auttaa betonihirviöiden kukistamisessa, mutta usein kaikki ei mene aivan suunnitelmien mukaisesti Kumaton liiallisen itsevarmuuden, uhkarohkeuden ja jääräpäisyyden vuoksi. Kumako-chan joutuukin usein tulemaan veljensä avuksi.

Onnistuvatko Kumako ja Kumato yhdessä KomaKuman ja KouKuman kanssa kukistamaan betonihirviöt ja levittämään iloa Kouvolan harmauteen?”

Kun betonihirviöiden määrä Kouvolassa alkaa käydä ylivoimaiseksi sankareidemme hoidettavaksi, KouKuma ja Kumato yrittivät keksiä uusia tapoja betonihirviöiden heikentämiseksi.

Kumaton idea oli antaa kaikille kouvolalaisille taikavoimat, joilla he sitten kykenisivät taistelemaan betonihirviöitä vastaan, mutta KouKumasta tämä oli huono idea, josta seuraisi vain kaaosta.

Koukuma toi ilmi, että vaikka betonihirviöiden lopullinen kukistaminen vaatikin Kuma-sankarien taikavoimia, betonihirviöiden levittämää ankeutta vastaan pystyisi kuka tahansa taistelemaan positiivisten tunteiden avulla. Nämä tunteet joita ovat mm. ilo, rakkaus, rohkeus ja ystävyys, heikentävät betonihirviöiden voimia, mutta vahvistavat KumaKumien, täten myös Kuma-sankarien, taikavoimia. Mutta KouKumalla ei ollut aavistustakaan, kuinka lisätä näitä tunteita Kouvolassa.

”Con. Järjestetään con. Coneihin tulee yleensä paljon ihmisiä pitämään hauskaa! Uskon, että saamme sillä kerättyä tarpeeksi positiivista energiaa betonihirviöiden kukistamiseen!” Kumato ehdotti.

Niinpä KouKuma ja Kumato alkoivat järjestämään conia Kouvolaan. Välillä Kumatosta tuntui, että conin järjestäminen oli paljon rankempaa ja vaativampaa kuin betonihirviöitä vastaan taisteleminen, mutta isosiskonsa Kumakon, Kouvolan Nuorisotyön, Pääjärjestäjän Sofian sekä muiden vastaavien avulla he saivat kasaan conin, jonne he ihmeen kautta onnistuivat lyhyessä ajassa saamaan laadukasta ohjelmaa ja esiintyjiä sekä enemmän kävijöitä kuin osasivat odottaa.

Betonihirviöt aistivat yllättävän nousun Kouvolan positiivisessa energiassa. Heikommat hirviöt pakenivat Kouvolan pimeisiin nurkkiin, mutta yksi vahvimmista päätti iskeä suoraan positiivisen energian ytimeen ja tuhota tämän itseään heikentävän energialähteen.

Kun Kumato saapui lavalle valmiina pitämään conin avajaispuheen, hän huomasi lavalla betonihirviön. Kumatolle tyypilliseen tapaan hän syöksyi suoraan hyökkäykseen, joka yleensä oli tuomittu epäonnistumaan, mutta conikävijöiden positiivisten tunteiden vahvistama Kumato, ensimmäistä kertaa elämässään, kukisti betonihirviön.

Kumato saattoi tuskin itsekään uskoa, että oli vihdoin kukistanut ensimmäisen betonihirviönsä kaikkien niiden epäonnistumisten jälkeen. Itsevarmasti Kumato esitteli itsensä yleisölle Kouvolan mahtavimpana Kuma-sankarina ja antoi ymmärtää, että hän olisi jatkuvasti voitokas.

Kumato alkoi kuitenkin puheessaan karata ohi aiheesta ja KouKuma tuli keskeyttämään Kumaton. Kumato esitteli KouKuman, kertoi yleisölle KumaKumista sekä heidän taistelustaan betonihirviöitä vastaan ja toivotti yleisön tervetulleeksi pitämään hauskaa conissa.

Coniin mahtui monenlaista puheohjelmaa, animekaraoke, cosplaykisoja, animemusiikkikonsertti ja muuta mukavaa ohjelmaa. Kumato itse piti erityisesti Virtual Reality pelipisteestä, jossa hän pääsi pelin sisään miekkailemaan luurankoja vastaan ja heittelemään ruokaa lattialle ravintolapelissä. Kumako puolestaan vietti suurimman osan conista pitäen huolta conin taidekujasta. Kumato ja Kumako osallistuivat myös piirrustuskisan tuomarointiin yhdessä Cosplaykisatuomari Satun kanssa.

Kun conipäivän loppu alkoi häämöttää, päättäjäisten jälkeen seurasivat iltabileet. Tässä vaiheessa kuitenkin Kumato oli jo niin väsynyt kaiken taistelun ja conittamisen jäljiltä, että suuntasi kotiin nukkumaan.

Kun con oli ohi, betonihirviöt olivat tilapäisesti heikenneet ja pysyttelivät pääasiassa piiloissaan, mutta ajan kuluessa, conin jättämä positiivinen energia alkoi pikkuhiljaa kadota ja betonihirviöt alkoivat vahvistua ja tulla ulos koloistaan. Uusia hirviöitä alkoi ilmestyä jo kukistettujen tilalle.

Miksi betonihirviöt eivät ota kukistuakseen? Miten ne ovat ylipäätänsä syntyneet? Miksi ne yrittävät levittää ankeutta ja harmautta Kouvolan kaupunkiin? Toivottavasti tulevaisuudessa saamme vastauksen näihin kysymyksiin.