Lippujen varaus

Liput ovat nyt loppu! Mahdollisista peruutuslipuista ja niiden hausta tiedotamme kun olemme käsitelleet kaikki tämänhetkiset lippuhakemukset. Kaikki liput on nyt ennakkovarattu eikä niitä näin ollen jäänyt ovelta jaettavaksi.

HUOM!

Lippuvastaava käy hakemukset läpi henkilökohtaisesti ja lähettää manuaalisesti vahvistusviestin. Hakemuksia on yhteensä lähes viisisataa, joten niiden käsittelyyn menee aikaa. Lippujen varauksen käsittelyaika on noin viikon, mutta lippukyselyt ovat hidastaneet varsinaista lippujen tarkastukseen liittyvää työtä, että realistisempi käsittelyaika on nyt puolitoista viikkoa. Odotathan kärsivällisesti vahvistusta lippuvastaavalta, niin sekä sinä, että muut saavat nopeammin vahvistuksen lipusta. Teemme varausten perusteella nimilistat, joista jokainen lipun varaaja voi sähköpostiosoitteensa ja nimensä ilmoittamalla paikan päällä conissa lunastaa rannekkeensa. Vahvistusviestissä ei siis ole itse lippua vaan vahvistus siitä, että sinulle on varattu ranneke ja se on lunastettavissa conissa omalla nimelläsi.

 

Lippujen varaamisesta

Lippujen varaus tapahtuu Google Forms lomakkeella. Yhdellä lomakkeella voi varata vain yhden lipun. Täydennäthän lipunvaraushakemuksen sen henkilön tiedoilla, jolle lippu on tulossa. Voit kuitenkin samalta koneelta varata useamman lipun, mutta sama henkilö ei voi varata itselleen kahta lippua vaan lippujen varauksessa on oltava juuri sen henkilön tiedot, jolle lippu on tulossa. Jos varaat lipun kaverisi puolesta, pyydäthän häneltä seuraavat tiedot etukäteen: Etunimi ja sukunimi, sähköpostiosoite, syntymäaika ja lipun tyyppi (lauantai, sunnuntai vai viikonloppu).

Lipuista

KumaKumaCon-tapahtumaan on tulossa ennakkoon varattavia, ilmaisia lippuja. Varattavissa on  viikonloppulippuja sekä lauantailippuja ja sunnuntailippuja. Jos lippuja jää yli, ne jaetaan ovella. Lippuja on jaossa rajoitettu määrä, joten suosittelemme varaamaan lippusi ennakkoon, sillä niitä ei välttämättä riitä ovelta jaettavaksi.

Tärkeää!

Otathan huomioon, että koska kyseessä on ILMAISET liput, lippujen eteenpäin myyminen on ehdottomasti kielletty. Lippujen varaus tapahtuu nimellä otathan tämän huomioon jos päätät antaa lippusi eteenpäin jollekin toiselle. Jos et pääse tapahtumaan itse, voit perua lippusi ottamalla yhteyttä lipunmyyntivastaavaan. Perutut liput jaetaan joko jonossa oleville liputta jääneille tai tulevat jaettavaksi ovelta. Huomioithan muut coniin haluavat kävijät antamalla lippusi eteenpäin tai peruuttamalla varauksesi jos et itse pääse paikalle.

Vanhempi lapsen mukana tapahtumassa

Ohjelmaan osallistuminen vaatii kaikilta kävijöiltä lipun, joten muistathan varata lipun sekä lapsellesi että itsellesi.

Miksi käytössä on ilmaiset, ennakkoon varattavissa olevat liput eikä vapaa sisäänpääsy?

Näin varmistamme, ettei tapahtuman kävijämäärä ylitä tapahtumapaikan turvallisuusrajoituksia. Liput ovat ennakkoon varattavissa, jottei kauempaa tulevien tarvitse pelätä jäävänsä ilman lippua.

Taidekuja- ja myyntisalimyyjät

Taidekuja- ja myyntisalimyyjille ei tarvitse varata tapahtumaan erikseen lippua, vaan viikonloppuranneke sisältyy myyntipaikkaan ja on lunastettavissa ovelta. Halutessasi voit valita viikonloppurannekkeen sijaan vain sen päivän rannekkeen, jolloin olet myymässä.

Ohjelmanpitäjät

Ohjelmanpitäjien ei tarvitse varata tapahtumaan lippua, vaan voivat lunastaa viikonloppurannekkeensa ovelta. Halutessasi voit valita viikonloppurannekkeen sijaan vain sen päivän rannekkeen, jolloin olet pitämässä ohjelmaa.

Mainokset