Maskotit

kumato2

Nimi: Kumato
Luonne: Rohkea, itsevarma, jääräpäinen, kärsimätön, innokas

Kumato on Kouvolan uusi Kuma-sankari. Koska Kumato on uusi työssään, hänellä on paljon opittavaa. Kumaton kärsimättömyys ja liiallinen itsevarmuus saattavat Kumaton usein ikäviin tilanteisiin. Kumato kuitenkaan ei suostu luovuttamaan vaan jatkaa taistelua viimeiseen asti.

Kumato rakastaa videopelejä (etenkin kauhupelejä), shounen mangaa, animea, syömistä ja nukkumista.

Kumato ei pidä perunoista ja pelkää klovninukkeja.

 

 

 

 

 


koukuma2Nimi: KouKuma
Lempinimi: Koucchan (Kumatolta, KouKuma tosin inhoaa tätä lempinimeä)
Luonne: Tunnollinen, vakava, ahkera, rauhallinen, huolehtivainen, aavistuksen ”tsundere”

KouKuma on älykäs ja tunnollinen työssään. Hänellä on tapana suunnitella ensin ja toimia sitten. Valitettavasti KouKuman parina on impulsiivinen Kumato, jolla on tapana jättää ajatustyö kokonaan välistä. Tämän vuoksi KouKuma ja Kumato ajautuvatkin usein väittelemään keskenään, mutta erimielisyyksistä huolimatta, KouKuma ja Kumato ovat parhaat ystävävykset.

KouKuma pitää metsästä, hiljaisuudesta ja mustikoista. Koukuma ei pidä siitä, kun Kumato ei noudata hänen ohjeitaan ja tekee mitä lystää. KouKuma pelkää kissoja, muttei myönnä sitä.


himekuma_keppi

Nimi: HimeKuma

Luonne: Rohkea, utelias, päättäväinen, oikeudenmukaisuuteen pyrkivä

HimeKuma on KumaKumien prinsessa. HimeKumalla on kuninkaallinen taikasauva, jonka avulla hänen taikavoimansa moninkertaistuvat ja HimeKuma kykenee taikoihin, jotka vaatisivat normaalisti suuria määriä taikavoimia. HimeKuma on aina valmis auttamaan muita ja ei pelkää asettaa itseänsä vaaraan muiden vuoksi.

HimeKuma pitää ihmisten maailman tutkimisesta, ruseteista ja metsämansikoista. HimeKuma ei pidä huonoista käytöstavoista ja heikompien sortamisesta.


mama

Nimi: MamaKuma
Luonne: Toimelias, kannustava ja kylmähermoinen.
MamaKuma pitää itseään kaikkien äitinä. Sillä ei ole väliä, kuinka vanha tai kokenut joku on, MamaKuma ohjaa kaikkia mielellään oikeaan suuntaan lämminhenkisin neuvoin. Usein hän toistaa saman neuvon ainakin kolme kertaa, koska pelkää, ettei neuvo mennyt ensimmäisellä kerralla perille. MamaKumalta ei hermot petä edes tiukimmassa tilanteessa.
MamaKuman motto on: Asioilla on tapana järjestyä. Hän rakastaa aamuista metsän tuoksua, iloista naurua ja pieniä laukkuja. MamaKuma ei pidä siitä, että hänen ohjeitansa ei kuunnella.

 


baby

Nimi: SaKuma
Lempinimi: BabyKuma

 

Sakuma on MamaKuman esikoinen. Hän on hiljainen ja menee mielelllään piiloon, jos ei tykkää jostain asiasta

 


Nikumako_and_komakuma_by_tiikeri-dacg96bmi: Kumako
Luonne: Optimistinen, rauhallinen, hieman ujo, huolehtivainen, kiltti

Kuma-sankarien oikea henkilöllisyys ja täten myös heidän ikänsä ovat mysteeri, mutta Kumakosta tiedämme sen verran, että hän on lukioikäinen eli n. 16-20.

Kumako, Kumaton isosisko, on Kouvolan ensimmäinen Kuma-sankari. Vaikka Kumako on yleensä rauhallinen ja kiltti, tarvittaessa hän osaa ojentaa pikkuveljeään.

Kumako rakastaa teetä, laulamista sekä romanttisia shoujosarjoja. Kumako ei pidä kauhusarjoista.

Nimi: KomaKuma
Luonne: Vilkas, optimistinen, innokas, lannistumaton, rohkea, kannustava

KomaKuma on Kumakon partneri. KomaKuma on lähes aina iloinen ja ei hylkää positiivistä asennettaan synkimmässäkään tilanteessa vaan uskoo aina kaiken järjestyvän parhain päin. KomaKuma uskoo Kumakon kykyihin ja rohkaisee tätä tarvittaessa.

KomaKuma pitää Kumakosta, hunajasta sekä seikkailuista. KomaKumalla ei ei erityisemmin ole mitään mistä hän ei pitäisi.


betonit

Betonihirviöt

Betonihirviöiden ainoana päämääränä vaikuttaisi olevan ankeuden, harmauden ja tylsyyden levittäminen. Kukaan ei tiedä mistä ne ovat tulleet tai miksi niiden määrä on viime aikoina ollut kasvussa. Betonihirviöitä on eri kokoisia ja näköisiä, osa on heikkoja, mutta osa hyvinkin vahvoja. Kun betonihirviö kukistetaan se muuttuu mullaksi, johon kasvaa kukka.


kumat

KumaKumat

KumaKumat ovat Kouvolan metsissä asuvia maagia Kouvolan suojelijoita. KouKuma ja KomaKuma ovat molemmat tämän lajin edustajia. KumaKumat yleensä pysyttelevät piilossa ihmisiltä, mutta suojellakseen kotimetsäänsä betonihirviöiltä, KumaKumat ovat joutuneet turvautumaan Kumaton ja Kumakon apuun.

KumaKumat ikääntyvät suhteellisen samaan tapaan kuin ihmiset, mutta voivat elää jopa parisataa vuotiaiksi.

KumaKumilla on taikavoimia, joiden avulla he voivat mm. muuttaa muotoansa ihmisen hahmoon. Kumakumien taikavoimat eivät sovellu taistelemiseen. Kuitenkin heillä on kyky antaa ihmisille taikavoimia. Nämä taikavoimat muovautuvat ihmisen oman sisäisen voiman mukaisiksi ja kun ihminen muuttu, myös taikavoimien luonne muuttuu.

Kuma-sankarit

Kuma-sankarit ovat alunperin tavallisia ihmisiä, jotka KumaKumilta saamiensa taikavoimien avulla pystyvät taistelemaan betonihirviöitä vastaan. Kumako ja Kumato ovat tällä hetkellä Kouvolan ainoat Kuma-sankarit.

Kuma-sankarit saivat kyvyn muuttua taikamuotoon Kumakumilta, mutta Kuma-sankarien taikavoimat kehittyvät ja muuttuvat kun Kuma-sankarit kasvavat ja oppivat uutta. Kuma-sankarien taikavoimat vahvistuvat positiivisistä tunteista, mutta esimerkiksi huono itsetunto saattaa heikentää heidän taikavoimiaan. Kuma-sankarit voivat myös ”lainata” voimia muilta ihmisiltä. Esimerkiksi ilon ja rakkauden tunteet luovat energiaa, jotka vahvistavat Kuma-sankarien voimia. Myös Kuma-sankarit puolestaan levittävät hyvää mieltä ympärilleen joten ”Jaettu ilo on kaksinkertainen” sanonta pätee hyvin tähän ilmiöön.

KumaKuma neuvosto
KumaKuma neuvosto yhdessä OuKuman johdolla pitävät yllä metsän rauhaa.

Mainokset