Joulukalenteri: 1.Luukku

joulusomekisa

Joulukalenterin avajaisten kunniaksi järjestämme jouluisen kuvakilpailun, johon voivat osallistua kaikki halukkaat! Voit osallistua kisaan piirrustuksella tai valokuvalla, kunhan se on sinun tekemäsi, ottamasi tai esiinnyt kuvassa. Muista kysyä valokuvaajalta tai mallilta lupa kuvan lähettämiseen!

Kuva voi olla esimerkiksi cosplaykuva, nendoroidvalokuva, kuva kaveriporukkasi pikkujoulujuhlista jne. Kuvasta tulee näkyä selkeästi jouluteema (tämä voi näkyä esimerkiksi kuvassa joulukoristeina, talvisilla kuva-aiheilla sekä joulupipareina).

Julkaisemme parhaat kuvat Kumakuman somekanavilla (Facebook, Instagram ja Twitter) ja Kumakumaconin sivuilla sekä arvomme kaikkien osallistujien kesken yhden Omoin tuotteista koostuvan tuotepaketin.

Ohjeet:

Twitter: Tagaa #kumakumacon tai twiittaa kuva @Kumakumacon
Facebook: Julkaise kuva meidän Facebook-sivuillamme www.facebook.com/kumakumacon ja tagaa #kumakumacon
Instagram: Tagaa #kumakumacon tai merkitse @Kumakumacon

Somekilpailun palkinnot ovat Omoin sponsoroimia!

Osallistumisaika alkaa 1.12.2017 ja päättyy 1.1.2018 klo 23:59. Julkaisemme arvonnan voittajan sekä osallistujatöitä 2.1.2018.

Mainokset

KumaKuma Joulukalenteri 2017!

Enää alle kuukausi jouluun! 😍
Sen kunniaksi julkaisemme 1. joulukuuta alkaen oman joulukalenterimme, jonka takaa paljastuu aina vaikka mitä kivoja pieniä yllätyksiä. Seuraamalla somekanaviamme ja nettisivujamme saat aina ensimmäisten joukossa tiedon luukkujen aukeamisesta. 💕

kumakumacon.wordpress.com
Twitter: @Kumakumacon
Instagram: @Kumakumacon