Ohjelma

ohjelma

Tapahtuman ohjelmalehti :

Kumakumacon 2017 ohjelmalehti

Otathan huomioon, että tapahtuman ohjelmalehteä on saatavilla vain rajoitetusti ja ne loppuvat nopeasti kesken, joten jos haluat conissa kantaa ohjelmalehteä mukana, lataathan lehden mobiililaitteeseesi tai tulostat sen itsellesi ennen tapahtumaa.

Streaming 101

Lauantai 13-14 Honka-sali
Samuli “SilverFox” Heiskanen
HotSFinlandin striimaaja Samuli ”SilverFox” Heiskanen kertoo kokemuksiaan, miten pelejä striimataan ja antaa vinkkejä striimaamiseen.

Katsotaan telkien taakse!

Lauantai 14-15 Honka-sali
Siiri ”Muffini”
Luento/paneeli jossa kerron Nanbaka nimisestä animesta, esittelen hahmoja ja pureudun heihin paremmin, käyn läpi tarinaa ja parhaita hetkiä kyseisen animen parissa. Spoiler alert! Mennään openingista aina shippeihin asti!

Suuri Fandom Tietomiekkailu

Lauantai 15-16:30 Arvola 1
Kirsi-Marja Piippanen
Milloin julkaistiin ensimmäinen Pirates of the Caribbean leffa? Minkä väriset silmät Aragornilla on? Vedä tiedon miekka tupestaan ja tule kokeilemaan taitojasi Suuressa Fandom visailussa! Voit osallistua yksilönä, pareittain tai ryhmänä. Palkintoja luvassa!

Star Trek -selviytymisopas punapaidoille

Lauantai 18-19 Honka-sali
Terhi Väätti
Kiinnostaako Star Trek mutta et tiedä mistä alkaa? Tällä luennolla luodaan yleiskatsaus 60-luvulta nykypäivään ja tutustutaan niin klingoneihin kuin vaiheisiinkin. Beam me up Scotty!


K-pop random play dance

Lauantai 18-19 Arvola 1
Nella Hälikkä, Viivi Paajanen ja Reetta Kiislahti
Tervetuloa kaikki halukkaat tanssimaan ja ennen kaikkea pitämään hauskaa conin keskellä. Soitamme K-pop musiikkia ja mukaan tanssimaan saa tulla milloin vain! Tanssitaitojen ei tarvitse olla huippuluokkaa.
Hauskan pito on tärkeintä :3


Working on an indie game – Your Royal Gayness

Sunnuntai 11-12:30 Honka-sali
Salli Loikkanen & YRG-tiimi
Your Royal Gayness- pelin tekijätiimi tulee kertomaan indiepelinkehityksestä ja satukirjaparodia Your Royal Gayness – pelin edistymisestä. Ohjelma on englanniksi, mutta tiivistämme tärkeimmät asiat myös suomeksi.
Come hear us talk about indie game development, and about how we’ve worked on the fairytale parody game Your Royal Gayness, where you play as a gay prince trying to survive royal life. This talk is in English with Finnish summaries of each topic.

Cosplayn luomisen ulottuvuudet -keskustelupiiri

Sunnuntai 12-14
Luokkahuone/Arvola 1
Elina Piippanen
Millaista on cossaajien luovuus? Miten omat pukusi syntyvät? Mihin kaikkeen olet valmis cosplayn vuoksi? Tule pohtimaan näitä kysymyksiä työpajaan, jonka keskusteluja hyödynnetään osana yhteisöpedagogikoulutuksen opinnäytetyötä. Keskusteluissa käytetään nauhuria osallistujien ajatusten tallentamiseen, mutta kaikkia tarkastellaan opinnäytetyössä täysin anonyymisti.
Vetäjä on itsekin monia vuosia cosplayta harrastanut, mutta mukaan mahtuu kaiken tasoiset cossaajat, olit sitten ensikertalainen tai kokenut konkari.


Anime muuttaa elämän

Sunnuntai 13-14 Honka-sali
Noora ”Mansikka” Uski
Tiesitkö, että anime voi muovata ihmisen koko elämän? Luennolla pureudutaan mihin kaikkeen se voi vaikuttaa, painottuen positiivisiin!


Disneyn jatko-osa-karikot

Sunnuntai 14:30-15:30 Honka-sali
Iitu ”Iitunes” Ahonen & Iida Hovén
Mikä yhdistää mm. Disney-elokuvia Leijonakuningas, Tuhkimo, Notre Damen kellonsoittaja ja Pieni Merenneito? Yksi vastauksista on epäilemättä selvä – ensimmäistä osaa kehnompi jatko-osa. Tällä luennolla pääset kuulemaan kahden Disney-rakastajan huomioita Disney-jatko-osien jokseenkin ontuvista juonikuvioista, rikkinäisestä animaatiosta, hahmokemioiden ihmeellisyydestä ja jos sun mitä! Luennolla spoilerivaroitus.

Mainokset