Ruokapaikkoja 2017

ruokailu

Muistathan syödä ja juoda tarpeeksi conin aikana! Olemme koonneet tälle sivulle muutamia esimerkkejä tapahtumapaikan läheisyydestä sekä Kouvolan keskustasta löytyvistä ruokapaikoista ja kaupoista.

Ravintolat ja kahvilat

Sävel Bistro

Sävel Bistro sijaitsee tapahtumapaikalla, Kouvolatalon aulassa. Tarjolla on sekä lounasta että kahvilatuotteita. Sävel Bistron kahvila on auki molempina tapahtumapäivinä koko tapahtuman ajan.

Noutopöytä: 10 €

Ravintolan kotisivut: https://www.pitobistro.fi/

Kahvila ja lahjatavaraliike Onnenkukko

onnenkukkoJos kaipaat pientä rauhottumishetkeä conpäivän keskelle, tämä pieni ja kodikas kahvila sijaitsee vain sadan metrin päässä tapahtumapaikalta. Tarjolla on hyvää kahvia, maistuvia kotileivonnaisia, vanhan ajan limonaadia, jäätelöä ja muita herkkuja.

Aukioloajat: La 10-16 Su 12-16

Esimerkkejä hinnastosta kahvilan kotisivuilla osoitteessa: http://www.onnenkukko.fi/index.php?s=kahvila

Leipomo ja lounaskahvila Kymen Winer

kymenwiner3

Aukioloajat La 8-13 Su Suljettu

Kymen Winerissa voit nauttia lauantaina ennen conia vaikka aamukahvit herkullisten leivosten kera tai käydä ostamassa eväitä tapahtumaa varten. Tutustu tarjontaan Kymen Winerin nettisivuilla: http://www.kymenwiener.fi/

McDonald’s

makkari

Aukioloajat:  La ja Su: Auki 24 H

Sushi Kouvolakouvolasushimuokattu1

Aukioloajat: La 12-22 Su 14-19

Tekeekö mielesi herkutella sushilla? Kouvolan keskustasta löytyvä Sushi Kouvola on siihen oiva paikka! Ravintolan facebook sivut: https://www.facebook.com/sushikouvola/

Kaupat ja kioskit

Lidl

lidl

Aukioloajat: La 8-20 Su 11-19

R-kioski

Aukioloajat: La 7-21 Su 8-21

 

Mainokset