Järjestyssäännöt

tyovoima

Jotta tapahtumassa sujuisi kaikki hyvin, noudatamme Suomen lakia ja tapahtuman omia järjestyssääntöjä. Järjestyssääntöjä rikkoneet henkilöt tullaan poistamaan tapahtumasta rikkeen vakavuuden huomioon ottaen. Järjestyssääntöjen tarkoituksena ei ole estää tai hillitä hauskanpitoa tapahtumassa, eikä myöskään luetteloida kaikkia kiellettyjä asioita. Alla lueteltujen järjestyssääntöjen lisäksi kannattaa käyttää tervettä järkeä.

Tapahtuma on ikärajaton, mutta suosittelemme alle 12-vuotiaita tulemaan tapahtumaan yli 18-vuotiaan huoltajan seurassa.

Tapahtumapaikka on täysin päihteetön. Tapahtumapaikalle ei saa tuoda alkoholia, eikä muita päihteitä. Tapahtumaan ei saa saapua päihteiden vaikutuksen alaisena.

Tapahtumapaikan sisätiloissa polttaminen, sekä sähkötupakan käyttö on ehdottomasti kiellettyä. Myöskään tapahtumapaikan sisäänkäyntien välittömässä läheisyydessä, sekä muissa tupakointikieltokyltein merkityillä alueilla tupakointi on kielletty. Tupakointi tapahtuu tupakointipaikoilla riittävän kaukana sisäänkäynneistä ja tupakantumpit laitetaan tupakointipaikoilla oleviin tuhkakuppeihin.

Tapahtumapaikalla ei käytössä ole pukuhuoneita. Vaatteet voi vaihtaa pikaisesti WC-tiloissa, mutta pyydämme tällöin huomioimaan myös muutkin kävijät. Vessoihin ei saada mennä meikkaamaan eikä niissä saa suihkuttaa hiuslakkaa.

Suomen lainsäädännön mukaan tuli- ja teräaseiden, sekä niitä erehdyttävästi muistuttavien jäljitelmien tuominen tapahtumaan on kielletty. Kielto koskee myös teroittamattomia teräaseita, sekä deaktivoituja aseita

Puusta, pahvista, muovista tai muusta vastaavasta materiaalista valmistetut asejäljitelmät, sekä airsoft-aseet, jotka on tyhjennetty kuulista ja piiput tukittu ovat sallittuja, kunhan ne ovat osana kantajan asua.

Itseään suuremmat propit suositellaan jätettäväksi narikkaan, jos et tarvitse niitä akuutisti. Proppien kanssa on noudatettava erityistä huolellisuutta ja varovaisuutta.

Tapahtumapaikalla roskaaminen, sotkeminen tai rikkominen on ehdottomasti kiellettyä.

Yleisöltä suljetuille alueille tunkeutuminen on kiellettyä. Myöskään peitettyihin laitteisiin tai kalusteisiin ei saa kajota, eikä esteeksi asetettuja kalusteita siirtää.

Seinille kiinnitettyjä papereita, julisteita, esitteitä jne. ei saa sotkea, vahingoittaa tai irroittaa.

Ethän siirtele omatoimisesti tapahtumapaikalla olevia huonekaluja kuten pöytiä ja tuoleja.

Huomioithan että tapahtuma on ikärajaton, joten erityisen paljastavia tai hyvän maun vastaisia asuja voidaan pyytää muuttamaan.

Kulkuväylien tukkiminen tapahtumassa on kiellettyä. Isojen ryhmien suositellaan kokoontuvan tapahtuman piha-alueella tukkimatta ovensuita. Rappusilla istuminen ja häiritsevä tilaa vievä kuvaaminen on kielletty. Myös hengaamista ahtaissa käytävissä on syytä välttää.

Kunnioitathan toisen yksityisyyttä kysymällä ensin luvan valokuvata tai halata.