Tapahtuma

Kumakumacon on Kouvolan nuorisopalveluiden ja nuorten itsensä järjestämä anime, manga ja cosplay -tapahtuma. Tämän vuoden kaksipäiväinen tapahtuma järjestetään 11.-12.11.2017 Kouvolatalolla.

Kumakumacon on ikärajaton tapahtuma animesta, mangasta ja cosplaysta kiinnostuneille.   Olemme osa Kouvolan nuorisotyön järjestämää Kulttuurikapina-viikkoa ja tämän vuoksi lähestymme tätä harrastusta luovuuden, tarinallisuuden ja yhteisöllisyyden kautta.

Anime ja manga-harrastukseen yleensä liittyy paljon taiteen tuottamista niin kirjallisessa, kuvallisessa kuin esiintymisen muodossa. Myös yhdessä tekeminen on olennainen osa tätä harrastusta, joten haluamme tarjota kävijöille myös ohjelmaa, jossa he pääsevät yksinkertaisesti nauttimaan yhdessä olosta.

Koska painotamme tapahtumassa enemmän luovuuteen ja taiteisiin kuin esimerkiksi videopeleihin, animeen tai mangaan, olemme myös joustavia conissa tarjotun ohjelman suhteen ja esimerkiksi ohjelma liittyen suosittuihin länsimaisiin sarjoihin ja nettisarjiksiin sekä aasialaisen kulttuurin innoittamaan muuhun harrastustoimintaan, kuten katumuotiin ja BJD-nukkeihin liittyvä ohjelma on tervetullutta.  Myös yleisesti japanilaiseen kulttuuriin liittyvä ohjelma esimerkiksi kabukista tai japanilaisesta ruuasta kelpaa hyvin ohjelmistoomme. Ainoa rajoitus on, että ohjelman on sovittava kaiken ikäisille.

 

Tapahtuma on ikärajaton, mutta suosittelemme alle 12-vuotiaita tulemaan tapahtumaan yli 15-vuotiaan huoltajan seurassa.

Mainokset